Partyservice ROMA

Partyservice Roma verzorgt uw catering op locatie voor zowel particulieren als bedrijven.

Door de jaren heen heeft het bedrijf het takenpakket uitgebreid en kunnen wij voor u alles verzorgen op het gebied van catering, van kleinschalig tot uitgebreid. Of het nou gaat om een receptie, een borrel, koffietafel of lunch, wij regelen het voor u van het begin tot het einde.

Hoogtepunten binnen ons bedrijf zijn het verzorgen van diverse openingen van grote bedrijven zoals Libertel (het huidige Vodafone); de verzorging van het totale diner tijdens het millennium voor de politie Limburg Zuid voor ongeveer 600 personen; het verzorgen van lunchpakketten voor de totale beveiliging tijdens het bezoek van President Bush voor ongeveer 3500 personen en de verzorging ter plekke van frites en frikadel voor 250 kinderen van de Jan Baptist school te Maastricht.

Bijgaand treft u een aantal mogelijkheden welke wij voor u kunnen verzorgen met betrekking tot de catering. Daarnaast doen wij ook nog in verhuur van diverse materialen zoals porselein, bestek, tenten en drankbuffetten.

U ziet, voor een complete verzorging kunt u gerust aankloppen bij Partyservice Roma en wij verzorgen u een onvergetelijk evenement.

Bedrijfscatering
Lunch
Buffetten
Koffietafels
Diner
BBQ
Hapjes voor recepties

Of voor wat U ook in gedachten had

Huzarensalade, Gevulde eieren, Gevulde tomaten, Gevulde komkommers, Asperges / Hamrolletje, Gebakken kipfilet, Paté, Rosbief, Ardenner ham, Gefileerde verse zalm, Champignons, Rauwkostsalades, Sausjes, Fruit, Pistolets, Stokbrood, Garnalen, Monegaskische uitjes, Vers gerookte paling, Gerookte forel, Krabsalade, Maatjes, Drumsticks, Varkensfricandeau, Varkenshaasje, Champignonroomsaus, Gemarineerde koude ham, Gemarineerde warme ham, Zigeunersaus, Gebraden gehakt, Crèmepaté, Boerenpaté, Fijne paté, Gegrild spek, Spare ribs, Hoofdkaas, Franse kaas

Indien gewenst sturen wij u geheel vrijblijvend een gedetailleerd en kleurrijk overzicht van de mogelijkheden.

Uw gastvrouw en gastheer

Margie en Roger